12 Aralık 2012 Çarşamba

Macera ve 3d Oyunlar


Oyunlar bir çok insan tarafından çeşitli siteler üzerinde oynanır. Özellikle çocuklar ve yetişkinler tarafından oynanan macera ve 3d oyunlar çeşitli siteler üzerinde internet ortamında bulunan çeşitli oyunlar arasındadır. Aşağıda yer alan çeşitli oyunları örnek olarak sizlere sunuyor ve keyifle oynamanızı bekliyoruz. Oyunların bir çoğunda yer alan düşünce ve karakterler özenle seçilmiş olması yanında sürükleyici ve macera dolu olmasıda büyük bir avantaj sağlıyor. Aşağıda yer alan listeyi kullanarak oyunları oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler.<




7 Aralık 2012 Cuma

Yeni Oyunları Keyifle Oynayın


Çocuklar oyunları çeşitli siteler üzerinde ararken bir çok oyun ile karşılaşır ve bu oyunlar arasında en çok ilgi çekenleri severek oynarlar. Bu kış günlerinde nerdeyse tüm vaktini bilgisayar başında geçiren çocuklar en güzel ve en yeni oyunları seçmek için tüm vakitlerini harcarlar. Bu oyunlar arasında en çok ilgi çeken oyunlar çizgi film karakterlerinin yer aldığı oyunlar olurken aynı zamanda beceri oyunlarıda oldukça ilgi çeker. Yeni nesil oyunların bilgisayar donanımlarını sonuna kadar kullanma isteği olan oyunlar insanları değişik oyun kategorilerine yönlendirir. Bu oyunlar arasında yer alan 3d oyunlar ve webcam oyunları ise yeni nesil oyunlar arasında gösterilebilir. Biz sizler için yine bir araştırma yaparak aşağıda yer alan favori oyun listesini oluşturduk.




28 Kasım 2012 Çarşamba

Kafa Futbolu Oyunu


Son dönemlerde üretilen spor oyunları arasında en çok ilgi gören oyunlardan biri olan kafa futbolu oyunu internet üzerinde çeşitli siteler üzerinde yer almaktadır. Sitelerin tamamında bir çok kafa futbolu oyunu yer alırken biz sizler için bir araştırma yaparak aşağıda yer alan listeyi oluşturduk. En güzel kafa futbolu oyunlarının yer aldığı listeyi aşağıda görebilirsiniz.

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • İki Kişilik Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Koca Kafalar futbol

  • İki Kişilik Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • Koca Kafalar futbol

  • Kafa futbolu

  • Koca Kafalar futbol

  • Koca Kafalar

  • Kafa futbolu

  • Kafa futbolu

  • 25 Kasım 2012 Pazar

    En Güzel Ameliyat Oyunları


    Doktor ve ve hemşire oyunları insanların küçüklüğünden beri hep ilgisini çekmiş ve oynanmıştır. Çocukken en çok oynanan oyunlarımız arasında, hatırlarsanız "doktorculuk" vardı :) Günümüzde oyun anlayışı tamamen değiştiği ve bilgisayar başında oynandığı için bir çok farklı tür ve kategoride oyun hazırlanmakta. Ameliyat oyunları bu tip oyunlardan hoşlananlar için hazırlanmış hastane oyunları içermektedir. Bu bölümde yer alan oyunlar ile hasta muayene edebilir, yada diş hekimi olarak gelen hastaların dişlerine müdahalede bulunabilirsiniz. Otopsi doktoru, kalp pili ameliyatı ve estetik ameliyatı bu bölümde en çok sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Sektörün gelişmesi ile her geçen gün daha kaliteli ameliyat oyunları piyasa girmektedir. ameliyatoyunu.org editörleri bu oyunları büyük bir titizlikle inceleyerek en iyilerini sizlere sunmaktadır. Dünyanın en iyi oyunlarının yer aldığı sitemizde Türkçe açıklamaları ile en iyi ameliyat oyunlarını kolaylıkla oynayabilirsiniz. Kategorinin üst bölümünde yer alan menüde sırası ile en çok oynanılan oyunları takip edebilirsiniz. Hemen altında ise kategoriye yeni eklenen ameliyat oyunlarını görebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz
    Doktor ve ameliyat oyunları insanların küçüklüğünden beri oynamaktan hoşlandığı oyun türleri arasında yer almaktadır. Oyun tutkunları tarafından çok sevilen bu bölüm için bir çok yeni ve güzel oyunlar yapılmaktadır. Bu bölümde bacak, kol ameliyatının yanı sıra diş çekme yada daha farklı ameliyat oyunlarında ulaşabilirsiniz. Sitemizin bu bölümündeki bütün oyunlara diğer bölümlerde olduğu gibi ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. En güzel ameliyat oyunları için ameliyatoyunu.org size yeter! Aşağıda ameliyat oyunlarını oynayabileceğiniz diğer adresleri listeledik.




    1. Ameliyat Oyunları

    2. Ameliyat Oyunu

    3. Ameliyat Oyunları

    4. Ameliyat Oyunu Oyna

    5. Ameliyat Oyunları

    6. Ameliyat Oyunu

    7. Ameliyat Oyunu

    8. Ameliyat Oyunu Oyna

    9. Ameliyat Oyunları

    10. Ameliyat Oyunları

    11. Ameliyat Oyunu Oyna

    12. Ameliyat Oyunu

    13. Ameliyat Oyunu

    14. Ameliyat Oyunu Oyna

    11 Kasım 2012 Pazar

    Oyunlar


    Bildiğiniz gibi oyun sektörü oldukça gelişmiş ve gelişmekte olan başlıca sektörlerden biri olmaktadır. Bu aşama da insanlar ilgi alanlarına ve zevklerine göre çeşitli oyunları tercih etmektedir ki bu oyunlar arasın da yer alan bir diğer kategori de çizgi film oyunları olmaktadır. Özellikle ufak yaşta ki ve genç yaşta ki oyun severler çizgi film oyunlarına bir hayli ilgi duymaktadır. Bildiğiniz gibi; çizgi film sektörü oldukça gelişmiş olan bir sektördür ve bir çok kişi çeşitli çizgi filmlere ciddi oranda ilgi duymaktadır. Firmamız ise; sizlere özel olarak hazırlamış olduğu İnternet sitesi üzerinden bu çizgi filmler ile ilgili bir çok oyunu sorunsuz bir biçim de sizlere sunmakta bu konu da gerekli olan desteği sağlamaktadır. Yani; izlemekten hoşnut olduğunuz bir çok çizgi film ile ilgili oyuna sitemiz üzerinden sorunsuz bir şekil de dilediğiniz her an sizler de ulaşabilirsiniz.

    Sitemiz, her şeyden önce tamamen özel bir yapıda hazırlanmıştır. Yani; diğer sitelerden bir hayli farklıdır. Sizlere en kısa süre içerisin de en iyi ve en sorunsuz oyun oynama zevkini sağlamak adına özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle de dilediğiniz oyuna en kısa süre içerisinde tek bir tık ile ulaşmanız ve bu oyunu herhangi bir sorun meydana gelmeden rahatlık ile oynamanız mümkün durum da olmaktadır. Alt yapımız da gene bu şekilde sağlanmaktadır. Siz değerli kullanıcılarımızın herhangi bir kesinti ile karşılaşmadan tüm oyunları kesintisiz ve sınırsız bir biçim de oynayabilmesi doğrultusun da alt yapımız özel olarak sunulmaktadır. Üstelik; tüm bu mükemmel alt yapı ve oyun oynama konusun da ki kesintisiz hizmeti sizlere ücretsiz olarak sunmaktayız. Yani; tek yapmanız gereken dilediğiniz an tek bir tık ile sitemizi ziyaret etmek ve tüm oyunları anında oynamaktır.

    Şunu da bilmelisiniz ki; çizgi film oyunları kategorisi içerisin de yer alan tüm oyunları firmamız özel olarak bir araya getirmiş ve derlemiştir. Yani, tüm oyunları anında herhangi bir zorluk ya da sorun meydana gelmeden bulmanız mümkün durum da olmaktadır. Bu aşama da ise; hoşunuza giden ya da oyununu oynamak istediğiniz çizgi filmi direkt olarak bulmanız ve kısa süre içerisin de oynamanız sitemiz sayesin de mümkün durumda olmaktadır. Sitemizin bu hizmette ki en temel amacı oyun çöplüğüne dönmüş olan bir platform yaratmak yerine; sizlere direkt olarak aradığınız oyunları sunmaktır. Bu nedenle de bir çok oyun ve kategori içerisin de kaybolmadan tek bir tık ile sizlerde tüm oyunlara aradığınız şekilde ulaşabilirsiniz.

    Haydı, hiç durma! Sende istediğin çizgi filmin oyununu güven içerisin de oynamak için tek bir tık ile sitemizi ziyaret et ve kesintisiz, ücretsiz şekil de dilediğin oyunu oynamanın tadını çıkar. Boş vakitlerini çok daha sorunsuz ve çok daha eğlenceli bir biçim de geçir. Unutma; zaman önemlidir ve boş vakitlerinizi eğlenceli bir biçim de sevdiğiniz şeyleri yaparak geçirmek her zaman iyidir. Sitemiz ise; sevdiğiniz çizgi filmlerin, oyunları kesintisiz olarak sizlere sunmak ile bu şekil de daha mutlu ve daha eğlenceli bir biçim de anınızı değerlendirmeniz adına sizlere destek olur.



    Sitemiz üzerinde yer alan oyun kategorilerinden bazıları aşağıdaki gibidir.









    5 Ekim 2012 Cuma

    Büyük Araba






    Büyük araba oyunundaki amaç arabayı devirmeden dağ yolunda ilerlemektir. Arabayı dengede tutmanız gerekmektedir. Oyunda 5 hakkınız var ve araba her devrildiğinde onlardan biri gitmektedir. Shift tuşu ile turbou kullanıyorsunuz. ileri yön tuşuyla hızlanıyor, aşağı yön tuşuyla yavaşlıylor ve geri geliyorsunuz. Sol ve sağ yön tuşlarıylada dengenizi sağlıyorsunuz. Oyun açıldıktan sonra Start(başla) tuşuna tıklayabiliriniz. İyi eğlenceler...





    Büyük Araba



    1 Ekim 2012 Pazartesi

    Koruyucu






    Tek kişilik oyun kısmında ağaçta asılı adama topun gelmesini engelliyoruz. Top adama gelirse ağzı yüzü kanlar içinde kalıyor. 2 kişi oynandığında ise oyun, bildiğimiz pong oyununa dönüşüyor.





    Koruyucu



    30 Eylül 2012 Pazar

    Renkli Tetris






    Klasik Tetris oyununun renksiz halinden sıkıldıysanız bu oyunu oynamalısınız. Tetris nesneleriniz rengarenk. Onları klasik tetris oyunlarında olduğu gibi aralarında boşluk olmadan yerleştirmelisiniz. Bunu yaparken çok eğleneceksiniz. Kontrollerinizinde kolay olması bu oyunu oynamanız için size yardımcı olacak. Klavyedeki yön tuşları ile oynanan bu oyun Play butonuna basarak açılmaktadır. İyi eğlenceler dileriz..





    Renkli Tetris



    29 Eylül 2012 Cumartesi

    Süslü kedi






    Tatlı pembe kediyi süslemeye hazırlanın. Süslü kıyafetleriyle onu baştan yaratın. Mouse yardımı bile beğendiğiniz kıyafetleri üzerinde deneyin. Pembe kediye uygun kıyafeti bulduktan sonra oyunu bitirin. İyi eğlenceler.





    Süslü kedi



    28 Eylül 2012 Cuma

    Prensesin Saç Modelleri






    Prensesimize en güzel saç modellerini yapmaya hazır mısınız?Oyunda eğer kendi stilinizi tasarlamak isterseniz FREE MODEL;eğer size gösterilen saç şeklini belirli bir zaman içinde yarış haliden olmak isterseniz CHALLENGE MODEL yazısına tıklayıp oyuna başlıyoruz.Sol ve sağ köşedeki kategorilerden seçimler yapıp DONE yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





    Prensesin Saç Modelleri



    27 Eylül 2012 Perşembe

    Palyaço






    Palyaço oyununda amacınız ip üstünde cambaz Palyaçomuzu yere düşürmeden en yüksek puanı yapmak. Mouse sol tuşuna basılı tutarak Palyaçomuzu dengede tutmaya çalışıyorsunuz. DANGER yazısının belirdiği yönde ise size gelecek pasta atışlarına maruz kalmamak için, uygun hareketi yaparak düşmemek için çaba sarfetmelisiniz.





    Palyaço



    25 Eylül 2012 Salı

    Meyveli Koleksiyon






    Meyveli kıyafetler koleksiyonundan dilediğiniz kıyafetleri seçip kızımıza giydirebilirsiniz. Oyun mouse ile oynanır





    Meyveli Koleksiyon



    24 Eylül 2012 Pazartesi

    Muzur Kedi






    Muzur kedi oyununda yapmanız gereken size verilecek olan kediyi mutlu etmeye çalışmaktır. Yünle oynatacak. Ona isterseniz su veya yemek vereceksiniz. Onu mutlu edebilmek için nesnelerinizi en iyi biçimde kullanmalısınız. Bunları mouse yada klavyede bulunan yön tuşları ile kullanabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





    Muzur Kedi



    20 Eylül 2012 Perşembe

    Komando






    PLAY diyerek ormandaki savaşa bir komando olarak dahil oluyorsunuz ve yön tuşları ile komandoyu ilerletip, A ile ateş ediyorsunuz. Boşluk tuşu ile de bomba atabilirsiniz.Düşman uçaklarından ve düşman askerlerinin ateşlerinden kaçarak onları yok edin. İyi eğlenceler.





    Komando



    Saldıran Rakipler






    Sizin üzerinize dogru gelen rakiplerinizi aşarak oyunda topu rahip sahasına kacırmalı ve en sonuna kadar ulaştırmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna basın ve oyunu başlatın. Oyunda rakiplerinizden kaçmak için klavyedeki yön tuşlarını kullanmalısınız. Hızlı ve dikkatli olun. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz...





    Saldıran Rakipler



    19 Eylül 2012 Çarşamba

    Tavşan Kız






    Tavşan kızımızı en güzel şekilde giydiriyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
    Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





    Tavşan Kız



    17 Eylül 2012 Pazartesi

    Suşi Hazırla






    Çinlilerin en çok sevdiği yemeklerden biri olan Suşi yemeğini hazırlamak için oyunda SAĞ VE SOL OKlardan kategorileri görüp seçimlerimizi MOUSE yardımıyla yapıyoruz.





    Suşi Hazırla



    16 Eylül 2012 Pazar

    Pareo Modelleri






    Deniz kenarında bikini yada mayoların üstüne giyilen pareolardan bu oyunumuzda dilediğinizi seçip kızımıza giydirebilirsiniz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





    Pareo Modelleri



    15 Eylül 2012 Cumartesi

    Mario Masa Tenisi






    Mario ile masa tenisi oyunu gerçekten eğlenceli bir oyun iyi eğlenceler





    Mario Masa Tenisi



    14 Eylül 2012 Cuma

    Kıza Ulaş






    Çapkın adam zor durumda. Kız arkadaşlarına ulaşmak için yolu üzerinde bir çok engel var. Bu engelleri aşmasını sağlamak sizin göreviniz. Onun kontrollerini sağlamak için ASDW tuş takımının yanı sıra Z,X,3,4 tuşlarını da kullanacaksınız. Bunlar sizin oyunda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Play ve new game butonlarına basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





    Kıza Ulaş



    13 Eylül 2012 Perşembe

    Shrek Boyama






    Sevimli kahraman shrek ve eşeği istediğimiz şekilde boyuyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
    Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





    Shrek Boyama



    12 Eylül 2012 Çarşamba

    Kız Etkileme






    Kız etkileme oyununda beğendiğiniz bayanı etkilemeye çalışıyorsunuz. Güller hediyeler ve takılar gibi nesnelerle onun gönlünü almalısınız. Mouse yardımı ile kızı etkileyebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start Game(oyuna başla) buyonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz İyi eğlenceler dileriz..





    Kız Etkileme



    11 Eylül 2012 Salı

    At Bakımı






    Yarış atları artık sizin elinizde. Onların istediklerini verecek ve büyümelerini sağlayacaksınız. Özel atlara istediklerini vermek içinde fazla beklemeyin. İstek süreleri yan kısımda belirtiliyor. Mouse yardımı alarak istediklerini verebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler ve bol şanslar dileriz..





    At Bakımı



    10 Eylül 2012 Pazartesi

    Oyuncak Kamyonu






    Arkasında oyuncak taşıyan oyuncak kamyonumuz oyuncakları teslim etmek için yola çıkmaya hazırlanıyor.Oyunda öncelikle oyuncak kamyonunu AŞAĞI YÖN TUŞUnu kullanarak geriye doğru götürüp, oyuncakların olduğu kasayla irleştiriyoruz ve YUKARI YÖN TUŞU ile yola çıkıyoruz.Yolun bitiminde aldığınız OYUNCAK KASASINI SPACE(boşluk) tuşuu kullnarak kamyonu kasadan ayırıyoruz ve kamyonu HOME yazan yere sokuyoruz ve diğer bölüme geçiyoruz.





    Oyuncak Kamyonu



    7 Eylül 2012 Cuma

    2011 Modası Gelinlikler






    2011 yılının son modası gelinlikleri görün ve gelin olacak kızımıza seçimleri siz yapın farklı stiller yaratın
     





    2011 Modası  Gelinlikler



    6 Eylül 2012 Perşembe

    Şekerli Yol






    Şekerli Yol oyunu eğitici oyunudur.Şekerli yol oyununa başlamak için öncelikle PLAY yazısına aha sonra CONTINUE yazısına tıklıyoruz.Bir buçuk dakika içerisinde iki resim arasındaki 5 farkı MOUSE yardımıyla bulmaya çalışıyoruz.Eğer ilk resimde bulursak bütün farkları diğer resimlere geçiyoruz.Fark bulmakta zorlandığımız yerde ALTTAKİ HINT yazısına tıklıyoruz ve iki esim arasındaki farkın nerde olduğunu görüp tıklıyoruz.
    Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





    Şekerli Yol



    5 Eylül 2012 Çarşamba

    Lapinka Sinek Avında






    Oyuna PLAY yazısını tıklayarak başlıyoruz.YÖN TUŞLARI ile havada uçuyoruz MOUSE ile sineklere su atıyoruz.Oyun içinde sol alt köşede yeşil renkli button ne kadar canımız kaldığını üstündeki buttonda ne kadar su cephanemizin kaldığını gösterir.Cephanemiz bittiğinde havadan gelen mai renkli suları topluyoruz.Su atacağımız sineğin üzerine mouse ile tıklıyoruz ve sineği vuruyoruz.Karşımıza çıkan diğer engellerden de korunmaya çalışıyoruz.Oyunda çok dikkatli olmalısınız,eğer zamanında sinekleri vuramazsanız onlar sizi vuruyor.
    Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)
     
     





    Lapinka Sinek Avında



    4 Eylül 2012 Salı

    Tavşan Kurtarıcısı






    Kartalın alıp götürdüğü tavşancığı kartaldan kurtarmanız gerekiyor. Yüksek bir yere çıkıp sevimli tavşanı kurtarın. Oyun MOUSE ile oynanıyor.





    Tavşan Kurtarıcısı



    Bisikletle Gezi






    Oyuna START yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun YÖN TUŞLARI ile oynanıyor.Burdaki görevimiz bisikletiyle geziye çıkan arkadaşımıza yoldan çıkan engellerden tehlikelerden korumaya çalışalım.
    Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





    Bisikletle Gezi



    3 Eylül 2012 Pazartesi

    Lüks Bilardo






    Bu oyunumuzda ister tek kişilik ister iki kişilik oynayabilirsiniz. Seçim yaptığınızda karşınıza çıkan ekranda yapmanız gereken isminizi yazıp START GAME yazısına tıklamak olacak. Oyun yüklenip karşınıza geldiğinde mouse ile yönünüzü ayarlayıp topları yok etmeye çalışacaksınız. Ardından kazandığınız puanlar ile diğer bölümlerde yarışabileceksiniz.





    Lüks Bilardo