30 Eylül 2012 Pazar

Renkli Tetris






Klasik Tetris oyununun renksiz halinden sıkıldıysanız bu oyunu oynamalısınız. Tetris nesneleriniz rengarenk. Onları klasik tetris oyunlarında olduğu gibi aralarında boşluk olmadan yerleştirmelisiniz. Bunu yaparken çok eğleneceksiniz. Kontrollerinizinde kolay olması bu oyunu oynamanız için size yardımcı olacak. Klavyedeki yön tuşları ile oynanan bu oyun Play butonuna basarak açılmaktadır. İyi eğlenceler dileriz..





Renkli Tetris



29 Eylül 2012 Cumartesi

Süslü kedi






Tatlı pembe kediyi süslemeye hazırlanın. Süslü kıyafetleriyle onu baştan yaratın. Mouse yardımı bile beğendiğiniz kıyafetleri üzerinde deneyin. Pembe kediye uygun kıyafeti bulduktan sonra oyunu bitirin. İyi eğlenceler.





Süslü kedi



28 Eylül 2012 Cuma

Prensesin Saç Modelleri






Prensesimize en güzel saç modellerini yapmaya hazır mısınız?Oyunda eğer kendi stilinizi tasarlamak isterseniz FREE MODEL;eğer size gösterilen saç şeklini belirli bir zaman içinde yarış haliden olmak isterseniz CHALLENGE MODEL yazısına tıklayıp oyuna başlıyoruz.Sol ve sağ köşedeki kategorilerden seçimler yapıp DONE yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Prensesin Saç Modelleri



27 Eylül 2012 Perşembe

Palyaço






Palyaço oyununda amacınız ip üstünde cambaz Palyaçomuzu yere düşürmeden en yüksek puanı yapmak. Mouse sol tuşuna basılı tutarak Palyaçomuzu dengede tutmaya çalışıyorsunuz. DANGER yazısının belirdiği yönde ise size gelecek pasta atışlarına maruz kalmamak için, uygun hareketi yaparak düşmemek için çaba sarfetmelisiniz.





Palyaço



25 Eylül 2012 Salı

Meyveli Koleksiyon






Meyveli kıyafetler koleksiyonundan dilediğiniz kıyafetleri seçip kızımıza giydirebilirsiniz. Oyun mouse ile oynanır





Meyveli Koleksiyon



24 Eylül 2012 Pazartesi

Muzur Kedi






Muzur kedi oyununda yapmanız gereken size verilecek olan kediyi mutlu etmeye çalışmaktır. Yünle oynatacak. Ona isterseniz su veya yemek vereceksiniz. Onu mutlu edebilmek için nesnelerinizi en iyi biçimde kullanmalısınız. Bunları mouse yada klavyede bulunan yön tuşları ile kullanabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Muzur Kedi



20 Eylül 2012 Perşembe

Komando






PLAY diyerek ormandaki savaşa bir komando olarak dahil oluyorsunuz ve yön tuşları ile komandoyu ilerletip, A ile ateş ediyorsunuz. Boşluk tuşu ile de bomba atabilirsiniz.Düşman uçaklarından ve düşman askerlerinin ateşlerinden kaçarak onları yok edin. İyi eğlenceler.





Komando



Saldıran Rakipler






Sizin üzerinize dogru gelen rakiplerinizi aşarak oyunda topu rahip sahasına kacırmalı ve en sonuna kadar ulaştırmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna basın ve oyunu başlatın. Oyunda rakiplerinizden kaçmak için klavyedeki yön tuşlarını kullanmalısınız. Hızlı ve dikkatli olun. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz...





Saldıran Rakipler



19 Eylül 2012 Çarşamba

Tavşan Kız






Tavşan kızımızı en güzel şekilde giydiriyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





Tavşan Kız



17 Eylül 2012 Pazartesi

Suşi Hazırla






Çinlilerin en çok sevdiği yemeklerden biri olan Suşi yemeğini hazırlamak için oyunda SAĞ VE SOL OKlardan kategorileri görüp seçimlerimizi MOUSE yardımıyla yapıyoruz.





Suşi Hazırla



16 Eylül 2012 Pazar

Pareo Modelleri






Deniz kenarında bikini yada mayoların üstüne giyilen pareolardan bu oyunumuzda dilediğinizi seçip kızımıza giydirebilirsiniz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Pareo Modelleri



15 Eylül 2012 Cumartesi

Mario Masa Tenisi






Mario ile masa tenisi oyunu gerçekten eğlenceli bir oyun iyi eğlenceler





Mario Masa Tenisi



14 Eylül 2012 Cuma

Kıza Ulaş






Çapkın adam zor durumda. Kız arkadaşlarına ulaşmak için yolu üzerinde bir çok engel var. Bu engelleri aşmasını sağlamak sizin göreviniz. Onun kontrollerini sağlamak için ASDW tuş takımının yanı sıra Z,X,3,4 tuşlarını da kullanacaksınız. Bunlar sizin oyunda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Play ve new game butonlarına basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kıza Ulaş



13 Eylül 2012 Perşembe

Shrek Boyama






Sevimli kahraman shrek ve eşeği istediğimiz şekilde boyuyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





Shrek Boyama



12 Eylül 2012 Çarşamba

Kız Etkileme






Kız etkileme oyununda beğendiğiniz bayanı etkilemeye çalışıyorsunuz. Güller hediyeler ve takılar gibi nesnelerle onun gönlünü almalısınız. Mouse yardımı ile kızı etkileyebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start Game(oyuna başla) buyonuna basarak oyunu oynayabilirsiniz İyi eğlenceler dileriz..





Kız Etkileme



11 Eylül 2012 Salı

At Bakımı






Yarış atları artık sizin elinizde. Onların istediklerini verecek ve büyümelerini sağlayacaksınız. Özel atlara istediklerini vermek içinde fazla beklemeyin. İstek süreleri yan kısımda belirtiliyor. Mouse yardımı alarak istediklerini verebilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler ve bol şanslar dileriz..





At Bakımı



10 Eylül 2012 Pazartesi

Oyuncak Kamyonu






Arkasında oyuncak taşıyan oyuncak kamyonumuz oyuncakları teslim etmek için yola çıkmaya hazırlanıyor.Oyunda öncelikle oyuncak kamyonunu AŞAĞI YÖN TUŞUnu kullanarak geriye doğru götürüp, oyuncakların olduğu kasayla irleştiriyoruz ve YUKARI YÖN TUŞU ile yola çıkıyoruz.Yolun bitiminde aldığınız OYUNCAK KASASINI SPACE(boşluk) tuşuu kullnarak kamyonu kasadan ayırıyoruz ve kamyonu HOME yazan yere sokuyoruz ve diğer bölüme geçiyoruz.





Oyuncak Kamyonu



7 Eylül 2012 Cuma

2011 Modası Gelinlikler






2011 yılının son modası gelinlikleri görün ve gelin olacak kızımıza seçimleri siz yapın farklı stiller yaratın
 





2011 Modası  Gelinlikler



6 Eylül 2012 Perşembe

Şekerli Yol






Şekerli Yol oyunu eğitici oyunudur.Şekerli yol oyununa başlamak için öncelikle PLAY yazısına aha sonra CONTINUE yazısına tıklıyoruz.Bir buçuk dakika içerisinde iki resim arasındaki 5 farkı MOUSE yardımıyla bulmaya çalışıyoruz.Eğer ilk resimde bulursak bütün farkları diğer resimlere geçiyoruz.Fark bulmakta zorlandığımız yerde ALTTAKİ HINT yazısına tıklıyoruz ve iki esim arasındaki farkın nerde olduğunu görüp tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Şekerli Yol



5 Eylül 2012 Çarşamba

Lapinka Sinek Avında






Oyuna PLAY yazısını tıklayarak başlıyoruz.YÖN TUŞLARI ile havada uçuyoruz MOUSE ile sineklere su atıyoruz.Oyun içinde sol alt köşede yeşil renkli button ne kadar canımız kaldığını üstündeki buttonda ne kadar su cephanemizin kaldığını gösterir.Cephanemiz bittiğinde havadan gelen mai renkli suları topluyoruz.Su atacağımız sineğin üzerine mouse ile tıklıyoruz ve sineği vuruyoruz.Karşımıza çıkan diğer engellerden de korunmaya çalışıyoruz.Oyunda çok dikkatli olmalısınız,eğer zamanında sinekleri vuramazsanız onlar sizi vuruyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)
 
 





Lapinka Sinek Avında



4 Eylül 2012 Salı

Tavşan Kurtarıcısı






Kartalın alıp götürdüğü tavşancığı kartaldan kurtarmanız gerekiyor. Yüksek bir yere çıkıp sevimli tavşanı kurtarın. Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Tavşan Kurtarıcısı



Bisikletle Gezi






Oyuna START yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun YÖN TUŞLARI ile oynanıyor.Burdaki görevimiz bisikletiyle geziye çıkan arkadaşımıza yoldan çıkan engellerden tehlikelerden korumaya çalışalım.
Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





Bisikletle Gezi



3 Eylül 2012 Pazartesi

Lüks Bilardo






Bu oyunumuzda ister tek kişilik ister iki kişilik oynayabilirsiniz. Seçim yaptığınızda karşınıza çıkan ekranda yapmanız gereken isminizi yazıp START GAME yazısına tıklamak olacak. Oyun yüklenip karşınıza geldiğinde mouse ile yönünüzü ayarlayıp topları yok etmeye çalışacaksınız. Ardından kazandığınız puanlar ile diğer bölümlerde yarışabileceksiniz.





Lüks Bilardo



2 Eylül 2012 Pazar

Kırmızı Çizmeli Sisi






Kırmızı çizmeli sisi ile bulutların üzerinde umaya çalışın.İlk olarak gelen ilk buluta MOUSE yardımıyla sıçrıyoruz ve yukarı doğru tırmanmak için bulutların üzerinde olmaya çalışıyoruz.Eğer aşağıya düşerseniz oyun biter ve tekrar oynamak için RETRY yazısına tıklayın.





Kırmızı Çizmeli Sisi



1 Eylül 2012 Cumartesi

Et Döner






En sevilen fast foodların arasında bulunan et döneri şimdi siz hazırlıyorsunuz. En sevdiğiniz malzemeleri bir araya getirip enfes bir döner hazırlayın. İlk önce hamuru hazırlıyorsunuz. Daha sonra içine konulacak olan malzemeleri seçip bir araya getireceksiniz. Döneri sarmak için aşağıda sağ tarafta yer alan ok butonunu kullanacaksınız. Play butonuna basarak açılan oyunumuzda mouse yardımı ile döneri hazırlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Et Döner